Onze diensten

Van grote en gespecialiseerde commerciële ruimtes tot uw kantine. De poetskabouters doen het allemaal.
We stellen ons flexibel op naar uw noden en wensen. Zo kan uw focus op je zaak blijven.

Een kabouter nodig?

Algemene schoonmaakdienst

Onze kabouters staan klaar voor u te ontzorgen van de periodieke schoonmaaksnoden van uw bedrijf. Hoe grondig dient uw werkruimte gekuist te worden? Heeft u een halve dag hulp nodig? Eerder 2 dagen? Bespreek met ons uw noden en wij maken samen met u de planning.

Volledig ontzorgt

Er is geen nood om u zorgen te maken of u het nodige het schoonmaakmateriaal en -producten in huis heeft. We briefen onze kabouters grondig over uw pand en hoe het gepoetst dient te worden. De producten die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit en worden op de juiste manier ingezet. 

We zorgen ervoor dat de juiste mensen, op de juiste momenten met het juiste materiaal voor u aan de slag kunnen. 

Volledig op maat

Of het nu gaat om het schoonmaken van evenementenhallen, magazijnen, kantoorruimtes, residentiële ruimtes of eetruimtes, onze professionele teamleden staan klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Ook de frequentie van de opdracht hangt van uw noden af. Is het slechts een eenmalige taak? Zoals het klaarzetten van een huis voor verkoop? Of is het iets periodieks zoals het proper houden van een kantoor of winkelruimte? De kabouters staan voor je klaar.

Specialty cases

Naast onze algemene schoonmaakdiensten, specialiseren wij ons ook in gespecialiseerde taken zoals het lappen van ramen, het schoonmaken van sportzalen, eventruimtes, magazijnen en andere commerciële ruimtes. Ons ervaren team beschikt over de vaardigheden en expertise om zelfs de meest uitdagende schoonmaakprojecten aan te pakken, met een focus op kwaliteit en nauwkeurigheid.