Onze beloftes

Met een sterke focus op ons team, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, omarmen we drie belangrijke beloften die onze kernwaarden weerspiegelen.

Gemotiveerd & professioneel

Het team van De Poetskabouters bestaat uit een selectie van buitengewoon gemotiveerde en uiterst professionele schoonmakers, elk met een schat aan ervaring in de schoonmaakbranche. Onze toegewijde poetshulpen gaan verder dan alleen het oppervlakkige werk. Ze zetten zich in om uw bedrijfsruimte tot in de kleinste details te verzorgen, waardoor een omgeving ontstaat die niet alleen schoon is, maar ook uitnodigend en professioneel oogt.

Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsruimte altijd een frisse en uitnodigende uitstraling behoudt, waardoor u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: het succes van uw bedrijf.

Transparant als proper glas

Bij De Poetskabouters streven we naar een transparantie die net zo helder is als glas. Eerlijkheid staat centraal in alles wat we doen. Wij geloven in open communicatie en duidelijkheid, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van onze inzet en prestaties.

Onze toewijding aan kwaliteit komt ook tot uiting in de producten die we gebruiken. We selecteren zorgvuldig hoogwaardige schoonmaakmiddelen en -apparatuur, en zorgen ervoor dat deze op de juiste manier worden ingezet.

Vertrouwen is de kern van onze relatie met onze klanten. We begrijpen dat u ons toevertrouwt met de zorg voor uw zaak, en we nemen die verantwoordelijkheid serieus. Daarom doen we er alles aan om dat vertrouwen te verdienen en te behouden.

Flexibel & altijd op maat

We begrijpen dat geen twee klanten hetzelfde zijn en dat flexibiliteit van essentieel belang is. Of u nu behoefte heeft aan slechts een halve dag ondersteuning of liever twee volledige dagen, wij passen ons aan uw schema aan. 

Bij de start van een nieuwe poetshulp briefen we altijd de wensen van de klant door. Of het nu gaat om specifieke reinigingsmethoden, het gebruik van bepaalde schoonmaakproducten of het volgen van speciale instructies, we zetten ons in om aan al uw eisen te voldoen.

Bij De Poetskabouters staat de klant altijd centraal. Met De Poetskabouters kunt u erop vertrouwen dat uw poetshulp altijd op maat wordt geleverd en van de hoogste kwaliteit is.